نحوه هواگیری اسپرسوساز خانگی

نحوه هواگیری اسپرسوساز

برای نوشیدن یک قهوه خوش عطر و طعم نیاز است تا شما کار با اسپرسوساز را آموزش ببینید و بتوانید به درستی آن را هواگیری کنید. هواگیری اسپرسوساز اهمیت زیادی دارد و به عملکرد بهتر دستگاه کمک زیادی می‌کند. اسپرسوساز‌ها در هر سایز و مدلی که باشند به راحتی هواگیری می‌شوند فقط کافی است تا شما اصول کار را بدانید‌.
با هواگیری درست قطعات کارکرد مناسبی خواهند داشت و می‌توانند یک نوشیدنی باکیفیت را در اختیار شما قرار دهند. برای این کار باید مراحل خاصی پشت سر گذاشته شود. زمانی که دستگاه را خریداری می‌کنید در کاتالوگ روش هواگیری برای شما ارائه شده است اما برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید تا انتهای متن همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید : لیست قیمت انواع اسپرسوساز خانگی

نحوه هواگیری انواع اسپرسوساز

اسپرسوساز دستگاهی پیشرفته است که در مارک‌های مختلف به بازار عرضه می‌شود. هر برند ساختار مختص به خود را دارد؛ بنابراین شما برای هواگیری اسپرسوسازها باید به مارک آنها توجه کنید. هواگیری اسپرسوساز مباشی 2021 با هواگیری اسپرسوساز نوا 147 کاملا متفاوت است‌.
قبل از روشن کردن دستگاه و کار با آن باید ابتدا هواگیری را انجام دهید. در دستگاه‌های جدید که پیشرفته‌تر هستند این کار به آسانی و طی چند مرحله ساده صورت می‌گیرد. امکان هواگیری تمام مارک‌ها وجود دارد‌ چون بدون این کار نمی‌توان از دستگاه استفاده کرد.
در صورتی که قطعات عملکرد مناسبی نداشته باشند یا شما به درستی از دستگاه استفاده نکنید قهوه خوبی تولید نمی‌شود. اگر دستگاه را به تازگی خریداری کرده‌اید یا مدت زمان زیادی است که آن را روشن نکرده‌اید نیاز است تا قبل از مصرف هواگیری اسپرسوساز را به صورت کاملا اصولی انجام دهید.
دستگاه‌های خانگی و صنعتی هر دو قابلیت هواگیری دارند. برای راه‌اندازی و هواگیری اسپرسوساز نوا 158 یا برند مباشی و دلونگی باید ابتدا مخزن دستگاه را پر از آب کنید. اگر آب کافی در مخزن نباشد هواگیری به درستی انجام نمی‌شود. کلید پاور را فشار دهید بدون اینکه فیلتر دستگاه بسته باشد. در این شرایط بهتر است نازل بخار بسته باشد.
دکمه عصاره‌گیری را لمس می‌کنید. در صورتی که آب از هد گروپ دستگاه خارج نشد کلید نازل بخار را باز و بسته کنید. با فشردن مجدد دکمه عصاره‌گیری هواگیری انجام می‌شود. دستگاه اسپرسوساز شما هر مدلی که باشد برای هواگیری باید این مراحل را پشت سر بگذارید.

دلیل ضرورت هواگیری دستگاه اسپرسوساز

هواگیری اسپرسوساز به این دلیل اهمیت دارد و ضروری است که علاوه بر تاثیرگذاری بر عطر و طعم قهوه و عملکرد دستگاه در طول عمر آن هم تاثیر دارد. سیستمی که بدون هواگیری مورد استفاده قرار بگیرد سریع‌تر خراب می‌شود چون قطعات هواگیری نشده عملکرد مناسبی ندارند و تحت فشار قرار می‌گیرند.
اسپرسوساز دارای مخزن آب است که در زمان استفاده این مخزن پر می‌شود تا عصاره‌گیری به درستی انجام شود. زمانی که دکمه پاور را لمس می‌کنید آب با فشار بالا وارد محفظه دیگری می شود. اگر آب درون مخزن نباشد در این شرایط هوا وارد پمپ می‌شود و پمپ قدرت کافی برای هدایت آب ندارد.
همین موضوع باعث افت کیفیت قهوه می‌شود؛ بنابراین ضروری است تا دستگاه قبل از استفاده هواگیری شود تا آب بتواند به قسمت‌های مورد نیاز منتقل شود. با هواگیری صحیح قهوه طعم عالی و سرشار از مواد غنی خواهد داشت. بهتر است زمان مناسبی را برای هواگیری انتخاب کنید تا بتوانید این کار را با صبر و حوصله پیش ببرید.
برای جلوگیری از آسیب‌دیدگی قطعات نیاز است تا هواگیری به موقع و به صورت کاملا اصولی انجام شود. هوای پمپ عملکرد دستگاه را مختل می‌کند و شما با هواگیری درست می‌توانید به راحتی این هوا را خارج کنید. وقتی مدت زیادی از دستگاه استفاده نکرده‌اید هوای زیادی جای آب را در پمپ اشغال می‌کند که مانع از گردش به موقع آب می‌شود. بهتر است قبل از شروع کار هواگیری صورت بگیرد.

هواگیری دستگاه اسپرسوساز مباشی

هواگیری اسپرسوساز مباشی 2034 باید به صورت کاملا اصولی انجام شود. مباشی برندی معتبر و صاحب نام است به همین دلیل دستگاه‌های تولید شده توسط این برند محبوبیت زیادی بین مصرف‌کنندگان دارند. اسپرسوساز مباشی مدل‌های مختلفی دارد اما تمام مدل‌ها به یک روش هواگیری می‌شوند.
بعد از خرید دستگاه و راه‌اندازی اولیه باید هواگیری اسپرسوساز صورت بگیرد. اگر مدت زیادی است که از دستگاه استفاده نکرده‌اید شما هم باید ابتدا هواگیری را انجام دهید. برای خارج شدن هوای اضافی از داخل پمپ نیاز است تا چند مرحله ساده را پشت سر بگذارید.
قبل از اینکه دستگاه را روشن کنید باید ابتدا مخزن پر از آب شود. بعد از اطمینان از پر شدن مخزن باید دستگاه را روشن کنید. شیر یا دکمه روی دستگاه را فشار دهید تا آبگیری شروع شود. این کار را ادامه دهید تا به اندازه نصف لیوان از آب پر شود.
با این کار پمپ از هوا تخلیه شده تا آب جای آن را بگیرد و دستگاه آماده کار می‌شود‌. بعد از هواگیری اسپرسوساز می‌تواند یک نوشیدنی خوش عطر و طعم را در اختیار شما قرار دهد. برند مباشی با این چند مرحله ساده هواگیری می‌شود پس باید دقت کنید مرحله‌ای از قلم نیفتد.

نحوه هواگیری اسپرسوساز نوا

هواگیری اسپرسوساز نوا 140 باید به صورت کاملا دقیق و اصولی انجام شود. نوا یک برند ژاپنی بوده که اگر به درستی هواگیری شود می‌تواند بهترین عملکرد را داشته باشد و نوشیدنی‌های خوش عطر و طعم و مقوی را برای شما آماده کند. برای راه‌اندازی دستگاه ابتدا باید به مدل آن توجه کنید.
دستگاه‌هایی که جدیدا وارد بازار شده‌اند ساختار پیچیده‌تری دارند و ممکن است هواگیری آنها به مدت زمان بیشتری نیاز داشته باشد. اگر مدت زمان زیادی از استفاده دستگاه می‌گذرد هواگیری اسپرسوساز کاملا ضروری است و اگر انجام نشود می‌تواند به دستگاه فشار زیادی را وارد کند. هواگیری اسپرسوساز نوا 149 به صورت مرحله‌ای انجام می‌شود‌‌‌.
در مرحله اول باید مخزن دستگاه از آب گرم پر شود. چون آب نقش مهمی در چرخه تولید قهوه دارد و به کمک پمپ به قسمت‌های دیگر دستگاه منتقل می‌شود. بعد از پر شدن مخزن حال نوبت این است که شما دستگاه را روشن کنید تا شروع به کار کند.
اگر اسپرسو به خوبی از دستگاه خارج می‌شود بدین معنی است که هواگیری به خوبی انجام شده و دیگر هوایی در پمپ باقی نمانده است اما اگر اسپرسو خارج نمی‌شود به معنی این است که هواگیری به درستی صورت نگرفته است. این کار باید تا زمانی که اسپرسو خارج شود تکرار گردد. با هواگیری اصولی شما بهترین نوشیدنی را در اختیار خواهید داشت.

هواگیری اسپرسوساز دلونگی

اسپرسوساز دلونگی جزو برندهای پر طرفدار است که اگر به درستی مورد استفاده قرار بگیرد قطعا بهترین عملکرد را خواهد داشت. برای استفاده از این دستگاه و راه‌اندازی آن نیاز است تا ابتدا به صورت اصولی آن را هواگیری کنید. خارج کردن هوا از داخل پمپ کمک می‌کند تا آب سریع‌تر به محفظه منتقل شود و بتواند با تولید بخار عمل عصاره‌گیری را انجام دهد.
این دستگاه مدل‌های مختلفی دارد که هر کدام برای هواگیری به روشی خاص نیاز دارند. یکسان بودن مکانیسم ساخت اسپرسوسازهای دلونگی باعث شده تا همه با یک تکنیک هواگیری شوند. برای شروع این کار باید ابتدا آب را به مخزن هدایت کنید تا جایی پر شود. بعد از آن نیاز است تا دستگاه توسط کلید پاور روشن شود.
نازل بخار را چک کرده و کلید عصاره‌گیری را فشار دهید تا دستگاه شروع به کار کند و اسپرسو از آن خارج شود. اگر قهوه از دستگاه خارج شود به معنی این است که هواگیری به درستی صورت گرفته است. آب داخل مخزن باعث می‌شود تا هوای درون پمپ به راحتی خارج شود و آب جایگزین آن گردد. این کار نیازی به تجهیزات و هزینه اضافی ندارد و می‌توان در کمترین زمان آن را انجام داد‌.

مراحل هواگیری اسپرسوساز خانگی

اسپرسوساز‌های خانگی هم مانند دستگاه‌های صنعتی به سادگی هواگیری می‌شوند. اگر مراحل را به درستی پشت سر بگذارید این کار به سرعت انجام شده و دستگاه آماده به کار می‌شود. هواگیری اسپرسوساز خانگی از طریق مراحل زیر صورت می‌گیرد:
● مخزن دستگاه باید به اندازه کافی از آب پر شود. نشانگر ماکزیمم به شما نشان می‌دهد که مخزن باید تا چه اندازه پر باشد. اگر آب به مقدار کافی نباشد هواگیری به درستی صورت نمی‌گیرد.
● در این مرحله دستگاه خانگی را روشن کرده و آن را روی حالت اسپرسو قرار دهید. دکمه پاور را باید پیدا کنید که در مدل‌های مختلف این کلید متفاوت است.
● زمانی که آب داخل مخزن گرم می‌شود شما شاهد سبز شدن چراغ دستگاه خواهید بود.
● در این شرایط باید شیر بخار باز شود تا آب از طریق پمپ به سایر قسمت‌ها منتقل شود‌.
● زمانی که شیر بخار باز می‌شود مقداری هوا از دستگاه خارج شده و دستگاه کار اصلی خود را شروع می‌کند.
● با زدن کلید اسپرسو در این مرحله آب داغ از دستگاه خارج می‌گردد.
● وقتی دکمه عصاره‌گیری را فشار می‌دهید بعد از آب اسپرسو باکیفیت از دستگاه خارج می‌شود.
هواگیری اسپرسوسازهای خانگی با این چند روش ساده انجام می‌شود و شما باید تمام مراحل را به ترتیب انجام دهید. برخی دستگاه‌ها در زمان هواگیری نیاز به تکان دادن دارند و باید این کار ۳ الی ۴ دقیقه انجام شود که شما در این مدت شاهد تغییر صدای دستگاه خواهید بود.

روش هواگیری اسپرسوساز صنعتی

روش هواگیری اسپرسوساز صنعتی به این صورت است که شما باید ابتدا مخزن را تا ماکزیمم آن پر از آب کنید. چون مخزن این دستگاه‌ها بزرگ است باید تا حداکثر و ماکزیمم پر کنید‌. بعد از آن باید دستگاه را روشن کنید که در این شرایط صدای زیادی دارد و با تکان دادن مخزن کم کم این صدا کم شده و آب وارد بخش‌های مختلف دستگاه می‌شود.
دستگاه‌های صنعتی اصولا ساختار یکسانی دارند به همین دلیل هواگیری آن‌ها تقریبا به یک شکل است. اسپرسوساز صنعتی شما با هر مارکی که باشد قبل از استفاده باید به درستی هواگیری شود‌. برای پر کردن مخزن بهتر است از آب گرم استفاده کنید تا سریع‌تر عمل هواگیری را انجام دهد.
اگر آب به مقدار کافی نباشد نمی‌تواند به قسمت پمپ و سپس محفظه هدایت شود و در نهایت از دستگاه خارج گردد. بدون اینکه فیلتر را ببندید دستگاه را روشن کنید. بسته بودن نازل بخار در این شرایط اهمیت زیادی دارد. وقتی از مراحل قبل مطمئن شدید اکنون باید دکمه عصاره‌گیری را لمس کنید تا شروع به کار کند.
آب با درجه حرارت بالا از دستگاه خارج می‌شود و کمک می‌کند تا دیگر هوایی درون دستگاه باقی نماند. زمانی که آب به طور کامل از دستگاه خارج شد به معنی اتمام هواگیری است. زمانی که لیست قیمت اسپرسوساز خانگی و صنعتی در اختیار شما قرار می‌گیرد باید دستگاهی را انتخاب کنید که علاوه بر قیمت مناسب به راحتی هم هواگیری شود و مراحل پیچیده‌ای نداشته باشد.

چه زمانی باید برای هواگیری دستگاه اسپرسوساز اقدام کنیم؟

هواگیری اسپرسوساز در شرایطی انجام می‌شود که یا دستگاه را به تازگی خریداری کرده‌اید یا مدت طولانی است که مورد استفاده قرار نگرفته است. نیازی نیست که شما هر زمان که قصد استفاده دارید آن را هواگیری کنید. اگر مدام در حال کار با اسپرسوساز هستید می‌توانید بدون هواگیری یک نوشیدنی خوب و باکیفیت داشته باشید.
وقتی در حال راه‌اندازی دستگاه هستید و می‌خواهید برای اولین بار یک نوشیدنی معطر و مقوی را تهیه کنید باید ابتدا هواگیری را انجام دهید چون در غیر این صورت هوای داخل پمپ مانع از عملکرد دستگاه می‌شود. دقیقا قبل از استفاده این کار باید انجام شود تا قطعات آمادگی لازم برای تهیه قهوه را داشته باشند.
دستگاه‌های جدید دارای سیستم هوشمند هستند که قابلیت هواگیری در آنها نمایش داده می‌شود و شما در زمان تهیه قهوه مدام با این پیام روبرو می‌شوید. اگر دستگاه به خوبی رسوب‌زدایی نشده باشد پیغام هواگیری روی صفحه نمایش آن ظاهر می‌شود. صدایی که در زمان هواگیری از دستگاه شنیده می‌شود نشان دهنده خارج شدن هوا از داخل قطعات و نفوذ آب به بخش‌های مختلف آن است.
سخن پایانی
هواگیری اسپرسوساز اگر چه کار ساده‌ای است اما اگر اطلاع کافی در این مورد نداشته باشید نمی‌توانید به خوبی این کار را انجام دهید. با هواگیری پمپ دستگاه از هوا خالی شده و آب جایگزین هوا می‌شود؛ بدین ترتیب آب به راحتی به تمام قسمت‌ها پمپاژ می‌شود. در بیشتر دستگاه‌ها نحوه هواگیری یکسان است و مخزن باید از آب پر شود. هواگیری زمانی به اتمام می‌رسد که آب از دستگاه خارج شود. اگر این کار به طور کلی انجام نشود یا به صورت اصولی پیش نرود آسیب‌های جدی به قطعات وارد می‌شود‌.

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.